Tuinkussens op maat 

U hebt bij ons de mogelijkheid om tuinkussens op maat te laten maken. Daar gebruiken wij een waterafstotende en brandvertragende stof voor die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Deze stof is uitermate geschikt als "buiten"stof en gaat jarenlang mee, in weer en wind. Als vulling gebruiken wij een hoogwaardig polyether-schuim met een dikte van 8c...

U hebt bij ons de mogelijkheid om tuinkussens op maat te laten maken. Daar gebruiken wij een waterafstotende en brandvertragende stof voor die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Deze stof is uitermate geschikt als "buiten"stof en gaat jarenlang mee, in weer en wind. Als vulling gebruiken wij een hoogwaardig polyether-schuim met een dikte van 8cm. Graag vragen wij u om via ons contactformulier om een offerte te vragen. Dat doet u middels de volgende informatie te geven:

- Uw naam en adres en e-mail

- Omvang van het project, dus de maten (houdt u rekening met de 8cm dikte als u een rugkussen op een zitkussen rekent!), eventueel een voorkeurskleur, hoeveelheid, aparte levertijd of andere bijzonderheden.

-vermeldt u ook of u een rits geplaatst wilt hebben en een sierbies of strak gestikt.

U ontvangt dan binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte met levertijd en verzendkosten.

info@woon-kado.nl

Meer