Geboorte 

Bekijk 1 - 24 of 53 producten
 • VIB-HTTB01

  100% katoenen/ velours badcape van het merk V.I.B. waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. De badcape beschikt over een doorgestikte hoek zodat het hoofdje van de baby goed warm en beschermd blijft.

  € 14,95
   
 • VIB-HTTP01

  100% katoenen velours badcape van het merk V.I.B. in de kleur roze waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. De badcape beschikt over een doorgestikte hoek zodat het hoofdje van de baby goed warm en beschermd blijft. 

  € 14,95
   
 • VIB-SLTP01

  100% katoenen velours slippertjes van het merk V.I.B. in de kleur roze, waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. 

  € 6,95
   
 • VIB-SLTW01

  100% katoenen velours slippertjes van het merk V.I.B. in de kleur wit, waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. 

  € 6,95
   
 • VIB-SLTB01

  100% katoenen velours slippertjes van het merk V.I.B. in de kleur blauw, waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. 

  € 6,95
   
 • VIB-BATP01

  100% katoenen/ velours badjas van het merk V.I.B. in de kleur roze, waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. De badjas beschikt over een capuchon zodat het hoofdje van de baby goed warm en beschermd blijft, en een riem.

  € 19,95
   
 • VIB-BATB01

  100% katoenen/ velours badjas van het merk V.I.B. in de kleur blauw, waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. De badjas beschikt over een capuchon zodat het hoofdje van de baby goed warm en beschermd blijft, en een riem.

  € 19,95
   
 • VIB-JBSWW300

  Een rompertje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het rompertje is van softy geweven materiaal en heeft een overslag met drukknoopjes. 

  € 8,95
   
 • VIB-BSTWW381

  Een rompertje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het rompertje is van 100% katoen en heeft een overslag, waardoor hij niet over het hoofd aan/uit hoeft. Op het rompertje staat met gouden letters de tekst: Best gift ever 

  € 8,95
   
 • VIB-BSTPP361

  Een rompertje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het rompertje is van 100% katoen en heeft een overslag, waardoor hij niet over het hoofd aan/uit hoeft. Hij is roze van kleur en op het rompertje staat met grijze letters de tekst:...

  € 8,95
   
 • VIB-BSTNN362

  Een rompertje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het rompertje is van 100% katoen en heeft een overslag, waardoor hij niet over het hoofd aan/uit hoeft. Hij is donkerblauw/navy van kleur en op het rompertje staat met witte letters...

  € 8,95
   
 • VIB-BWTW43

  Een slabbetje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het slabbetje is van katoen en heeft een wafelstructuur. Op de slab staat met zilveren letters de tekst: Sorry heren, mijn knappe mama is bezet! De sluiting van de slab is voorzien...

  € 5,95
   
 • VIB-BTG43

  Een slabbetje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het slabbetje is van velours materiaal en is grijs van kleur. Op de slab staat met witte letters de tekst: Sorry dames, mijn papa is bezet! De sluiting van de slab is voorzien van...

  € 5,95
   
 • VIB-BTW29

  Een slabbetje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het slabbetje is van velours materiaal en is wit van kleur. Op de slab staat met gouden letters de tekst: Born to be famous. De sluiting van de slab is voorzien van klittenband.

  € 5,95
   
 • VIB-BTB30

  Een slabbetje van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. Het slabbetje is van velours materiaal en is zwart van kleur. Op de slab staat met witte letters de tekst: BOEFIE. De sluiting van de slab is voorzien van klittenband.

  € 5,95
   
 • VIB-WPTSPP01

  Een houten bordje van het merk V.I.B. (very important baby). Het houten bordje kunt u ophangen door middel van een touwtje. Achterop het bordje staat het merk V.I.B. in dezelfde kleur als het bordje afgebeeld. Leuk om als kraamcadeau te geven of om op te hangen wanneer uw baby is geboren. Op de ster staat de tekst: A star is born.

  € 7,95
   
 • VIB-WPTSBB01

  Een houten bordje van het merk V.I.B. (very important baby). Het houten bordje kunt u ophangen door middel van een touwtje. Achterop het bordje staat het merk V.I.B. in dezelfde kleur als het bordje afgebeeld. Leuk om als kraamcadeau te geven of om op te hangen wanneer uw baby is geboren. Op de ster staat de tekst: A star is born.

  € 7,95
   
 • VIB-WPTSWW01

  Een houten bordje van het merk V.I.B. (very important baby). Het houten bordje kunt u ophangen door middel van een touwtje. Achterop het bordje staat het merk V.I.B. in dezelfde kleur als het bordje afgebeeld. Leuk om als kraamcadeau te geven of om op te hangen wanneer uw baby is geboren. Op de ster staat in grijze letters de tekst: A star is born. 

  € 7,95
   
 • VIB-WPTHPP02

  Een houten bordje van het merk V.I.B. (very important baby). Het houten bordje kunt u ophangen door middel van een touwtje. Achterop het bordje staat het merk V.I.B. in dezelfde kleur als het bordje afgebeeld. Leuk om als kraamcadeau te geven of om op te hangen wanneer uw baby is geboren. Op het hart staat de tekst: It's a girl

  € 7,95
   
 • VIB-WPTHBB02

  Een houten bordje van het merk V.I.B. (very important baby). Het houten bordje kunt u ophangen door middel van een touwtje. Achterop het bordje staat het merk V.I.B. in dezelfde kleur als het bordje afgebeeld. Leuk om als kraamcadeau te geven of om op te hangen wanneer uw baby is geboren. Op het hart staat: It's a boy

  € 7,95
   
 • VIb-PLTHPS068

  Een kussentje van het merk V.I.B. (very important baby). Het kussentje kunt u ophangen aan een deur of een kastje. Leuk om als kraamcadeau te geven. Dit kussentje is in de vorm van een hart en is roze van kleur. Hij is bewerkt met witte sterren en er staat met roze letters 'It's a girl' op. 

  € 8,95
   
 • VIB-PLTHBS067

  Een kussentje van het merk V.I.B. (very important baby). Het kussentje kunt u ophangen aan een deur of een kastje. Leuk om als kraamcadeau te geven. Dit kussentje is in de vorm van een hart en is blauw van kleur. Hij is bewerkt met witte blokjes en er staat met blauwe letters 'It's a boy' op. 

  € 8,95
   
 • VIB-PLTSGS069

  Een kussentje van het merk V.I.B. (very important baby). Het kussentje kunt u ophangen aan een deur of een kastje. Leuk om als kraamcadeau te geven. Dit kussentje is in de vorm van een ster en is grijs van kleur. Hij is bewerkt met witte blokjes en er staat met grijs letters 'A star is born' op. 

  € 8,95
   
 • VIB-BNDBB2501

  Slab van 100% katoenen velours van het merk V.I.B., waar veiligheid en zachtheid in een hoog vaandel staan. Deze artikelen zijn voor de allerkleinsten geschikt en draagbaar tot ca. 3 maanden. De slab is superzacht en is ook nog eens leuk om over de kleding te dragen (i.p.v. een grote slab). De sluiting van de slab is voorzien van drukknoopjes. De slab is...

  € 6,95